Text Size

Lente stukjes maken

 

Toen wij vorig jaar oktober een datum wilden prikken voor een middag om kerststukjes te maken, was er geen geschikte plek meer vrij. Diverse verenigingen maken in die tijd kerststukjes, denk maar aan het IVN; Seniorenverenigingen; Zonnebloem; enz. Wij, als bestuur, dachten dat wij deze activiteit naar een andere datum moesten tillen, zodat wij uit het gedrang van stukjes maken, konden ontvluchten. Wij kwamen op het idee om deze activiteit te verplaatsen naar begin maart. En in het najaar niet omstreeks kerstmis maar in de herfst. Zogezegd, zo gedaan. De dag voor het maken van lentestukjes werd gepland op vrijdag 2 maart 2018. Het bestuur liet een mailing uitgaan, zodat de GOM-leden zich konden inschrijven voor deelneming. Het resultaat was een kleine twintig aanmeldingen. Op de dag zelf zorgde onze hovenier, de heer Wientjens, voor een vracht groen, en bloemisterij “de Zonnestraal” sponsorde een groot gedeelte van de bloemen. Om 14.00 uur werd begonnen met de activiteit. De deelnemers vonden een krans, een schotel om het stukje op te maken en een glas om een hyacint in te planten. Tegen de klok van drie kregen de deelnemers koffie/thee en paasstol. Tegen 5 uur was het sluiting en ging ieder met een leuk lentestuk naar huis. Onze dank gaat uit naar onze groenleverancier en de begeleiders voor het maken van de stukjes, mvr. Miranda Verhoeven en de heer Rob van den Akker. Tevens niet te vergeten bloemisterij “de Zonnestraal” Het was een geweldige middag en de deelnemers kijken alweer uit naar de volgende activiteit. Jef Claessens.

 


Uitnodiging:

Hallo allemaal, 

Namens het bestuur van de “Stichting GOM” willen wij jullie uitnodigen om leuke “Voorjaarstukjes te komen maken”. 

De zon begint steeds meer te schijnen en knopjes beginnen al uit te lopen, dus het voorjaar komt eraan. Niets is leuker dan je eigen gemaakte voorjaarsstukje op tafel te hebben staan. Miranda Verhoeven en Martin Wientjens zullen jullie hierbij helpen.  Het “voorjaarstukjes maken” is gepland op vrijdag 2 maart 2018 van 14.00 uur tot 17.00 uur in gemeenschaphuis de Stip, Pastoor Dominicus Hexstraat 10, 6231 HG Meerssen. 

De “GOM” zal voor het groen en hulpmaterialen zorgen. Zelf dient u voor een klein bakje of schaaltje te zorgen, waarin het stukje gemaakt kan worden en een scherp mes. Tijdens de pauze zullen wij u trakteren op een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Deelname aan deze activiteit is gratis. Wel moet U zich snel aanmelden, in ieder geval vóór 23 februari, zodat we de tijd krijgen om voor voldoende materialen te zorgen. 

Laat het even weten aan onze voorzitter Leroy Verhoeven, per tel.: 06-45260885 of per mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . 

Hopelijk zien wij jullie op vrijdag 2 maart 2018 bij onze gezellige activiteit! 

Bestuur van Stichting Gehandicapten Organisatie Meerssen. 
Voorzitter; Leroy Verhoeven.